Jouw pad naar holistische gezondheid

Met de voeten op de grond en je hart en ziel verbonden doorheen heel jouw energieveld

Hét programma om dichter bij jezelf te komen

Klaar voor jouw transformatie ?

Jouw pad naar holistische gezondheid is een krachtig online programma dat je de sleutels geeft om de connectie met jouw lichaam te herstellen door middel van holistische gezondheid.  Je ontdekt een nieuwe wereld waarin je leert luisteren naar je lichaam.  De vier modules begeleiden je op een reis van zelf-ontdekking en transformatie. Na jouw ontdekkingstocht

 • Ben je je authentieke zelf beter leren kennen

 • Durf je meer vanuit je eigen kracht en energieveld te Leven

 • Ken je heel wat praktische oefeningen om meteen toe te passen

 • Heb je meer connectie gemaakt met je lichaam én je intuïtie

 • Heb je een shift gemaakt van controle naar vertrouwen

 • Heb je een hoop bullshit naar buiten gegooid

 • Voel je meer innerlijke rust

Example image

Aangenaam !

Ik ben Maaike

Zenuwreflexologe & Innerpreneur

Example image

Bijna 9 jaar praktijkervaring bracht mij de mogelijkheid 527 cliënten en 87 deelnemers aan het Zelfzorgtraject telkens een half jaar te begeleiden met een holistische aanpak. 


Eén voor één mooie mensen vaak zoekend naar een oplossing voor pijn en de onrust die daar mee gepaard gaat.  Soms uitgedokterd, zonder hoop en met wantrouwen ten opzichte van het lichaam.


De sleutel naar een pijnvrij leven en innerlijke rust ligt in stoppen met de oplossing alleen maar buiten je te zoeken.  Naast het fysieke aspect bepaalt ook ons mentaal denken en het voelen van onze emoties mee onze gezondheid.  Ook het spirituele aspect van gezondheid ben ik volledig gaan omarmen. Uit deze laagjes en de jaren ervaring in holistische gezondheidsbegeleiding is het programma Jouw pad naar holistische gezondheid gecreëerd.     

De sleutel ligt in de connectie met jouw lichaam én ziel herstellen zodat jouw lichaam én het Leven zélf jou vanuit hun wijsheid kunnen toespreken.

Ik vind het heerlijk om mijn eigen ideale job te creëren door werk te doen dat draait om het Leven zelf. Daarom vind ik het fantastisch om jou hier in mee te nemen zodat ook jij geïnspireerd wordt om te gaan voor jouw mooiste Leven.

Van angst naar vertrouwen in jouw lichaam

Klaar voor een bewuste keuze ?

Jij en alleen jij kan nu op dit eigenste moment bewust de keuze maken om met jezelf aan de slag te gaan. Vanuit een holistische kijk garandeer ik verruiming van jouw bewust-zijn en groei van jouw vertrouwen in het Leven zélf.
Door in dit programma te stappen zal je

 • jouw lichaamsbewustzijn en zelfkennis vergroten

 • begrijpen waarom bepaalde klachten blijven aanslepen

 • je geen slachtoffer meer voelen ondanks jouw pijn of wat jou overkomt

 • een vernieuwde kijk hebben op gezondheid

 • ontdekken wat jou wél energie geeft

 • vanuit meer innerlijke rust jouw (pijn)klachten kunnen transformeren

 • je lichter voelen

Example image

Feedback van deelnemers

Example image

Bij de eerste module al was ik even van de kaart door het plotse besef hoeveel invloed alles op mij heeft. Ik wist het wel al, maar je moet het soms ook be-leven om het te geloven...

Barbara Deblonde

Example image

Levensveranderend !
Het inzicht dat vooral enorm blijft hangen is dat we zo veel kunnen weten, maar het daarom nog niet voelen.
Het idee dat ik WIST dat ‘weten’ niet hetzelfde is als ‘voelen’. Om het plots. Eindelijk. Te VOELEN. Damn. Die zag ik zó niet aankomen ironisch genoeg…

Kayleigh Vereecke
Bezielster Moonflower

Example image

Je hebt me ontzettend mooie tools gegeven om mezelf beter te leren kennen en stappen te durven zetten naar waar ik nu al sta.

Ik deel met plezier mijn tevredenheid om zo mensen mee te inspireren stappen te ondernemen in zelfzorg en zelfontplooiing.

Eline Quaegebeur
Bezielster Zen Chi Eline

Ontdek Jouw pad naar holistische gezondheid

Door kennis en inzichten zélf jouw (pijn)klachten verminderen

Dit online programma bestaat uit 4 modules telkens opgebouwd met video's, tekst en oefeningen.  Je doorloopt het programma in 4 weken. Elke week is opgesplitst in twee behapbare blokken. Werkbladen staan tot jouw beschikking om met oefeningen in het Leven zélf aan de slag te gaan. Kennis blijft namelijk maar kennis als je het niet ook effectief in jouw Leven integreert.

Module 1 - Wat vertelt je lichaam jou ?

Duik diep in de signalen van je lichaam en ontrafel de geheimen van je zelfgenezend vermogen. Leer de taal van je lichaam begrijpen en ontwikkel een vernieuwende kijk op gezondheid.
Deze module brengt je in contact met de ritmes van je eigen lichaam, waardoor je een dieper begrip krijgt van de boodschappen die je lichaam je geeft.

Module 2 - Je bent energie

Ontdek de essentie van wie je werkelijk bent.

Deze module laat je beseffen dat je meer bent dan alleen je fysieke verschijning. Word je bewust van je eigen energie en begrijp hoe ‘voeding’ niet alleen gaat over wat je eet, maar ook over welke energie je tot je neemt en toelaat.

Werk met de bijgeleverde werkbladen aan een dieper inzicht in de rol van energie in jouw leven.

Module 3 - Denk je wat je bent ?

Verdiep je in de kracht van je gedachten en de impact ervan op je gezondheid en welzijn.

Ontdek hoe je negatieve emoties kan transformeren en positief kan omgaan met je gedachten.

Deze module biedt inzicht in jouw persoonlijke behoeften en reikt krachtige oefeningen aan om je gedachten te herprogrammeren voor een vervulder leven.

Module 4 - Wat zegt een ander over jezelf ?

Neem een kijkje in de spiegel van relaties en ontdek hoe deze je relatie met jezelf weerspiegelen. Deze module brengt je naar een dieper begrip van jezelf door te kijken naar de mensen om je heen.

Na deze vier modules heb je niet alleen een duidelijk inzicht in jezelf, maar ook een concreet actieplan voor een bloeiende toekomst.

Daar bovenop krijg je 6 maanden gratis toegang tot de Fundament App. Je kan in deze community al je vragen stellen rond Jouw pad naar holistische gezondheid zodat jouw transformatieproces nog verdiept wordt ! Daarnaast kan je in de Tribe verbinden met gelijkgestemden.

Jouw pad naar holistische gezondheid start hier

Krijg meteen toegang tot het transformerende programma

én de Fundament app

voor 347€

FAQ

Vragen beantwoord

 • Wat gebeurt er na inschrijven ?

  Van zodra je op de button klikt, kom je op een betaalpagina terecht waar je je e-mailadres en gegevens kan achterlaten.  Binnen enkele minuten ontvang je in je mailbox jouw logingegevens voor de online leeromgeving binnen de Fundament App.  Het online programma is ook beschikbaar via url op je laptop. Je ontvangt ook meteen een factuur.
  Je ontvangt ook nog een aparte e-mail met concrete informatie om meteen met het programma van start te kunnen gaan.

  Tip: markeer de e-mails van maaike@fun-dament.be als veilig zodat ze niet in je map ‘ongewenst’ terechtkomen.

 • Wanneer krijg ik toegang tot het programma ?
  Meteen na de keuze voor deze investering in jezelf krijg je een mail met login voor de Fundament leeromgeving. In de leeromgeving heb je direct toegang tot de introvideo en module 1.  Druppelgewijs krijg je telkens een week later toegang tot de volgende module zodat er tijd is om de kennis ook effectief te integreren in jouw Leven.

 • Hoelang heb ik toegang tot het programma ?
  Je hebt zes maanden toegang tot het online programma in de leeromgeving binnen de Fundament App. Zo heb je ruim de tijd om alle videomateriaal, oefeningen en werkbladen te bekijken, uit te voeren en zelfs herhaaldelijk naar terug te grijpen.

 • Hoeveel tijd voorzie ik best voor dit programma ?

  1 module bestaat uit 2 delen waarvoor je per deel best minstens 1 uur in je agenda blokkeert om de video te bekijken en informatie te verwerken. Per week is er een weekopdracht om je te motiveren tot actie over te gaan. 

 • Ik twijfel heel erg of dit wel iets voor mij is...

  Als je zelfverantwoordelijkheid wil opnemen voor je eigen gezondheid én lichaam dan is dit online programma op je lijf geschreven.  Het online programma ondersteunt jou bij het verlangen terug de connectie met jouw lichaam te herstellen.  Sta je ervoor open om je lichaam beter te begrijpen en meer zicht te krijgen op jezelf dan is het online programma een aanrader.
  Ook als je bereid bent om de oplossing voor jouw (pijn)klachten en eventuele onrust binnen in je te zoeken in plaats van puur buiten je, dan kan ik het programma heel sterk aanbevelen !

Jouw pad naar holistische gezondheid start hier

Krijg meteen toegang tot het transformerende programma

én de Fundament app

voor 347€